B&B Bievink Achterhoek

Wij zijn Thijs en Renske Hiddink. Samen met onze kinderen Linde en Hielke wonen we in een woonboerderij in het buitengebied van Westendorp, in de omgeving waar we zelf geboren en getogen zijn. Met ons gezin wonen we in het voorste gedeelte van de boerderij, de ouders van Thijs wonen in het achterste gedeelte. Op ons erf scharrelen kippen, konijnen en twee varkens.

In de schuur naast ons huis hebben we zelf een B&B gebouwd. We vinden het erg leuk om anderen kennis te laten maken met de Achterhoek en om hen een ontspannen verblijf te bieden. De Bed and Breakfast is smaakvol en comfortabel ingericht met her en der een knipoog naar het boerenleven van weleer. 't Bievink beschikt over twee tweepersoonskamers die van alle gemakken zijn voorzien. Daarnaast is er ook een gezellige gezamenlijke huiskamer met houtkachel ingericht.

Onze boerderij heeft geen boerderijnaam. De B&B is vernoemd naar de voormalige boerderij ’t Bievink die zich dichtbij ons huis bevond en waar een verre gezamenlijke voorouder van ons woonachtig was. De naam van de Bed and Breakfast staat symbool voor onze verbondenheid met de streek.

Bij ’t Bievink overnacht u niet alleen in de Achterhoek, u proeft ook het lekkers dat deze regio voortbrengt. Bij ons ontbijt maken wij zoveel mogelijk gebruik van producten uit de directe omgeving of van producten met een goed verhaal. Zo zorgen onze kippen voor de eieren, onze varkens voor de ham en de vader van Renske, die altijd als bakker heeft gewerkt, bakt het brood voor de B&B op authentieke wijze in een houtgestookte oven.

Wij heten u graag welkom bij B&B 't Bievink!

Bievink 05
t Bievink logo
Bievink 06
t bievink bed breakfast
B&B Bievink Achterhoek
t-Bievink-beeldmerk

Benieuwd naar alle mogelijkheden
tijdens uw verblijf? Neem gerust
contact met ons op, wij helpen u
graag verder!